• Inicio Sugerir Modificar

Brad Sullivan


 
Filmografía:
El golpe (The sting) - 1973
The Migrants (The Migrants) - 1974
El castañazo (Slap Shot) - 1977
Walk Proud (Walk Proud) - 1979
La Isla (The Island) - 1980
The Line (The Line) - 1980
Historia macabra (Ghost Story) - 1981
The Neighborhood (The Neighborhood) - 1982
Cold River (Cold River) - 1982
George Washington (George Washington) - 1984
The New Kids (The New Kids) - 1985
Los intocables de Eliot Ness (The untouchables) - 1987
Dos estafadores y una mujer (Tin Men) - 1987
The Red Spider (The Red Spider) - 1988
Aventuras y desventuras de un yuppie en el campo (Funny Farm) - 1988
Clinton y Nadine (Blood Money) - 1988
Abyss (The Abyss) - 1989
The Dream Team (The Dream Team) - 1989
Dead-Bang (Dead-Bang) - 1989
Bajada de Orfeo (Orpheus Descending) - 1990
Judgment (Judgment) - 1990
El príncipe de las mareas (Prince of Tides) - 1991
The Gambler Returns: The Luck of the Draw (The Gambler Returns: The Luck of the Draw) - 1991
Caza de brujas (Guilty by Suspicion) - 1991
I'll Fly Away (I'll Fly Away) - 1991
El color de la ambición (True Colors) - 1991
Teamster Boss: The Jackie Presser Story (Teamster Boss: The Jackie Presser Story) - 1992
Double Deception (Double Deception) - 1993
Sister Act 2: de vuelta al convento (Sister Act 2: back in the habit) - 1993
Los mamarrachos (The Jerky Boys) - 1994
El gran scout (Bushwacked) - 1995
Por amor y dinero (In the line of duty: Blaze of glory) - 1996


 

 
CANAL COMPRAS