• Inicio Sugerir Modificar

Piotr Machalica


 
Filmografía:
Ceremonia pogrzebowa (Ceremonia pogrzebowa) - 1985
Dekalog (Dekalog) - 1987
Luk Erosa (Luk Erosa) - 1987
Possedes, Les (Possedes, Les) - 1987
Bohater roku (Bohater roku) - 1987
A Short Film About Love (A Short Film About Love) - 1988
Dekalog 9 (Dekalog 9) - 1988
Dekalog 6 (Dekalog 6) - 1988
A Short Film About Killing (A Short Film About Killing) - 1988
Zabij mnie, glino (Zabij mnie, glino) - 1989
Stan strachu (Stan strachu) - 1990
Tak, tak (Tak, tak) - 1992
Three Colors: White (Three Colors: White) - 1994


 

 
CANAL COMPRAS