• Inicio Sugerir Modificar

Jerzy Stuhr


 
Filmografía:
Blizna (Blizna) - 1976
Spokoj (Spokoj) - 1976
Camera Buff (Camera Buff) - 1979
Bez znieczulenia (Bez znieczulenia) - 1979
Cma (Cma) - 1980
Wizja lokalna 1901 (Wizja lokalna 1901) - 1980
Szansa (Szansa) - 1980
Wojna swiatow - nastepne stulecie (Wojna swiatow - nastepne stulecie) - 1981
Rok spokojnego slonca (Rok spokojnego slonca) - 1984
Seksmisja (Seksmisja) - 1984
Sex Mission (Sex Mission) - 1984
O-bi, O-ba - Koniec cywilizacji (O-bi, O-ba - Koniec cywilizacji) - 1985
Dekalog (Dekalog) - 1987
Luk Erosa (Luk Erosa) - 1987
Pociag do Hollywood (Pociag do Hollywood) - 1987
Bohater roku (Bohater roku) - 1987
Dekalog 10 (Dekalog 10) - 1988
Kingsajz (Kingsajz) - 1988
Tres colores: Blanco (Trois coulers: Blanc) - 1993
Three Colors: White (Three Colors: White) - 1994
Habemus Papam (Habemus Papam) - 2011
 
Dirección:
Spis cudzoloznic (Spis cudzoloznic) - 1995


 

 
CANAL COMPRAS