• Inicio Sugerir Modificar

Marek Walczewski


 
Filmografía:
Wesele (Wesele) - 1972
Dzieje grzechu (Dzieje grzechu) - 1975
Smierc prezydenta (Smierc prezydenta) - 1978
Golem (Golem) - 1980
Spotkanie na Atlantyku (Spotkanie na Atlantyku) - 1980
Wojna swiatow - nastepne stulecie (Wojna swiatow - nastepne stulecie) - 1981
Dolina Issy (Dolina Issy) - 1983
Vabank II (Vabank II) - 1985
O-bi, O-ba - Koniec cywilizacji (O-bi, O-ba - Koniec cywilizacji) - 1985
Seychelles (Seychelles) - 1991
Kawalerskie zycie na obczyznie (Kawalerskie zycie na obczyznie) - 1992


 

 
CANAL COMPRAS