• Inicio Sugerir Modificar

Wladyslaw Kowalski


 
Filmografía:
Ewa chce spac (Ewa chce spac) - 1958
Adiós juventud (Rozstania) - 1960
Samson (Samson) - 1961
Trzeba zabic te milosc (Trzeba zabic te milosc) - 1972
Bez milosci (Bez milosci) - 1980
Jesli serce masz bijace (Jesli serce masz bijace) - 1980
W bialy dzien (W bialy dzien) - 1981
Dreszcze (Dreszcze) - 1981
Planeta krawiec (Planeta krawiec) - 1983
Kartka z podrozy (Kartka z podrozy) - 1985
Dekalog (Dekalog) - 1987
Dekalog 7 (Dekalog 7) - 1988
Ucieczka z kina "Wolnosc" (Ucieczka z kina "Wolnosc") - 1991
La doble vida de Verónica (The Double Life of Veronique) - 1991
Katyn (Katyn) - 2007


 

 
CANAL COMPRAS