• Inicio Sugerir Modificar

Jerzy Trela


 
Filmografía:
Spokoj (Spokoj) - 1976
Na srebrnym globie (Na srebrnym globie) - 1977
Cma (Cma) - 1980
Wizja lokalna 1901 (Wizja lokalna 1901) - 1980
W bialy dzien (W bialy dzien) - 1981
Danton (Danton) - 1982
Kartka z podrozy (Kartka z podrozy) - 1985
Sam posrod swoich (Sam posrod swoich) - 1985
Dekalog (Dekalog) - 1987
Prywatne sledztwo (Prywatne sledztwo) - 1987
Dekalog 9 (Dekalog 9) - 1988
Three Colors: White (Three Colors: White) - 1994


 

 
CANAL COMPRAS