• Inicio Sugerir Modificar

Aleksander Bardini


 
Filmografía:
Ocalenie (Ocalenie) - 1973
Palec bozy (Palec bozy) - 1974
Bez konca (Bez konca) - 1984
Baryton (Baryton) - 1985
Dekalog (Dekalog) - 1987
Dekalog 2 (Dekalog 2) - 1988
The Silent Touch (The Silent Touch) - 1990
Gdy rozum spi (Gdy rozum spi) - 1990
La doble vida de Verónica (The Double Life of Veronique) - 1991
The Valley of Stone (The Valley of Stone) - 1992
Culpable de inocencia (Coupable d´innocence) - 1992
Three Colors: White (Three Colors: White) - 1994


 

 
CANAL COMPRAS