• Inicio Sugerir Modificar

Olaf Lubaszenko


 
Filmografía:
Dekalog (Dekalog) - 1987
Luk Erosa (Luk Erosa) - 1987
A Short Film About Love (A Short Film About Love) - 1988
Dekalog 10 (Dekalog 10) - 1988
Dekalog 6 (Dekalog 6) - 1988
A Short Film About Killing (A Short Film About Killing) - 1988
Tabu (Tabu) - 1988
No amarás (Krotki Film O Milosci) - 1988
Historia niemoralna (Historia niemoralna) - 1990
Pamietnik znaleziony w garbie (Pamietnik znaleziony w garbie) - 1993
Lovers (Lovers) - 1994
Hijos de un mismo Dios (Edges of the Lord) - 2001


 

 
CANAL COMPRAS