• Inicio Sugerir Modificar

Shabana Azmi


 
Filmografía:
Ankur (Ankur) - 1974
Amar Akbar Anthony (Amar Akbar Anthony) - 1977
The Chess Players (The Chess Players) - 1977
Arth (Arth) - 1982
Masoom (Masoom) - 1983
Market Place (Market Place) - 1983
The Ruins (The Ruins) - 1983
Mandi (Mandi) - 1983
The Crossing (The Crossing) - 1984
Las ruinas (Khandahar) - 1984
Genesis (Genesis) - 1986
Madame Sousatzka (Madame Sousatzka) - 1988
Pestonji (Pestonji) - 1988
Bengali Night (Bengali Night) - 1988
Sati (Sati) - 1989
Main Azaad Hoon (Main Azaad Hoon) - 1989
De repente, un día (Ek din achanak) - 1989
Immaculate Conception (Immaculate Conception) - 1992
City of Dreams (City of Dreams) - 1992
La ciudad de la alegría (City of joy) - 1992
In Custody (In Custody) - 1993
El hijo de la Pantera Rosa (Son of the Pink Panther) - 1993
The Kite (The Kite) - 1994
Fuego en las calles (Jungle Ground) - 1995
Fuego (Fire) - 1996


 

 
CANAL COMPRAS