• Inicio Sugerir Modificar

James Franco


 
Filmografía:
Cueste lo que cueste (Whatever it takes) - 2000
Sin escrúpulos (At my cost) - 2000
James Dean. Una vida inventada (James Dean) - 2001
Condenado (City by the sea) - 2002
Sonny (Sonny) - 2002
The company (The company) - 2003
Spider-Man 2 (Spider-Man 2) - 2004
Annapolis (Annapolis) - 2005
Tristán e Isolda (Tristan & Isolda) - 2006
Flyboys, héroes del aire (Flyboys) - 2006
The dead girl (The dead girl) - 2006
Spider-Man 3 (Spider-Man 3) - 2007
En el valle de Elah (In the valley of Elah) - 2007
An american crime (An american crime) - 2007
Superfumados (Pineapple Express) - 2008
Mi nombre es Harvey Milk (Milk) - 2008
Noche loca (Date night) - 2009
Come reza ama (Eat pray love) - 2010
127 horas (127 hours) - 2010
Howl (Howl) - 2010
Caballeros, princesas y otras bestias (Your Highness) - 2010
El origen del planeta de los simios (Rise of the planet of the apes) - 2011
Spring Breakers (Spring Breakers) - 2012
Tar (El color del tiempo) (The color of time) - 2012
Juerga hasta el fin (This is the end) - 2013
Oz, un mundo de fantasía (Oz The Great and Powerful) - 2013
El protector (Homefront) - 2013
En tercera persona (Third person) - 2013
Lovelace (Lovelace) - 2013
The interview (The interview) - 2014
Una decisión peligrosa (Good people) - 2014
Todo saldrá bien (Every thing will be fine) - 2015
Una historia real (True story) - 2015
Los tres reyes malos (The night before) - 2015
¿Tenía que ser él? (Why him?) - 2016
Alien: Covenant (Alien: Covenant) - 2017
The disaster artist (The disaster artist) - 2017
Kin (Kin) - 2018
 
Dirección:
Interior. Leather bar (Interior. Leather bar) - 2013
Venice 70: Future Reloaded (Venice 70: Future Reloaded) - 2013
The disaster artist (The disaster artist) - 2017
 
Producción:
Tar (El color del tiempo) (The color of time) - 2012
Kink (Kink) - 2013
The disaster artist (The disaster artist) - 2017
 
Producción ejecutiva:
The interview (The interview) - 2014
 
Nominaciones:
Oscar. Mejor actor 2011


 

 
CANAL COMPRAS