• Inicio Sugerir Modificar

Carl Gottlieb


 
Filmografía:
A Session with the Committee (A Session with the Committee) - 1969
M.A.S.H. (M.A.S.H.) - 1970
Tiburón (Jaws) - 1975
Cannonball (Cannonball) - 1976
Un loco anda suelto (The Jerk) - 1979
The Sting II (The Sting II) - 1983
Johnny peligroso (Johnny dangerously) - 1984
Cuando llega la noche (Into the night) - 1984
Fuera de onda (Clueless) - 1995
 
Dirección:
Cavernícola (Caveman) - 1981
Amazonas en la Luna (Amazon women on the moon) - 1985
Steve Martin Live (Steve Martin Live) - 1986
Paul Reiser Out on a Whim (Paul Reiser Out on a Whim) - 1988
 
Guión:
Tiburón (Jaws) - 1975
Tiburón 2 (Jaws 2) - 1978
Un loco anda suelto (The Jerk) - 1979
Cavernícola (Caveman) - 1981
Doctor Detroit (Doctor Detroit) - 1983
Jaws 3-D (Jaws 3-D) - 1983


 

 
CANAL COMPRAS